Queden

Suma Km i aconsegueix diners per La Marató
El teixit comercial i empresarial de la ciutat transformarà els Km aconseguits en una aportació econòmica
Inici Participa! Quedades El teu dorsal Vols donar? Descarrega APP Contacta Pòsters
PARTICIPA!

Suma Km i aconsegueix diners per La Marató
El teixit comercial i empresarial de la ciutat transformarà els Km aconseguits en una aportació econòmica
El teu donatiu també és important!
Si vols col.laborar, dona 1€ a la Quedada que participis

T'agrada córrer o caminar?

La ciutat de Badalona s'ha proposat el repte d'aconseguir durant el dia 14 de desembre superar els 10.000Km entre totes les persones que vulguin córrer o caminar durant aquesta jornada.

Qui pot participar i quan costa?

Pot participar qualsevol persona sense límit d'edat. La participació és totalment gratuïta.

Com es sumen els quilòmetres?

Per poder sumar els vostres Km haureu de descarregar-vos gratuïtament una aplicació per a mòbils que l'organització a desenvolupat per aquest acte. Quan comenceu a córrer l'haureu de conectar i quan acabeu, els vostres Km se sumaran al total. Podeu descarregar les APP aqui: Android o IPhone

A quina hora s'ha de córrer i per on?

L'acte no tindrà una hora i lloc concret. El repte començarà a les 6.00h i es podrà participar fins les 21.00h. Cada persona podrà sortir a córrer o caminar a l'hora que li vagi bé i fer els km que vulgui.

La UGE Badalona, BDN Running, Penya Fondistes Badalona i CorreBDN organitzaran diferents sortides a horaris i lloc diferents per a que pugueu participar en bloc. Tota la informació la trobareu a la secció Quedades

I si no tinc mòbil Android ni IPhone o no tinc mòbil?

Si no disposeu de telèfon mòbil, o teniu, però no és Android ni IPhone, podreu sumar quilòmetres participant a les Quedades. Haureu de informar als organitzadors de que no teniu telèfon i ells sumaran els vostres quilòmetres manualment.
No pots participar però vols col.laborar?

Si per qualsevol motiu t'agradaria participar però no ho pots fer, un altre forma de col.laborar és fer un donatiu per poder incrementar la quantitat econòmica que es donarà.

Com puc fer el meu donatiu?

Hi ha diverses formes: Mijançant un ingrés online a través de la nostra web a la secció Vols donar? o depositan la teva donació a qualsevol guardiola dels comerços col.laboradors o fent un ingrés al número de compte 2013-0399-91-0200537328 indicant al concepte MARATÓ TV3.

Hi ha alguna limitació?

No hi ha cap limitació en el donatiu.

Si no s'aconsegueix el repte, que passa amb el meu donatiu i amb dels comerços i empreses?

L'import aconseguit amb els donatius individuals es donarà a La Marató de TV3 s'aconsegueixi el repte o no.

Pel donatiu dels comerços i empreses es calcularà la part proporcional als quilòmetres aconseguits fins arribar a 10.000Km, moment en el qual es donarà el 100%.
Organitzador i coordinador:
Coorganitzadors:

Amb el suport de:

Mitjans de comunicació


Escoles i entitats

CEIP Badalona Port, CEIP Progrés, Escola Betúlia, CEIP Mercè Rodoreda, Escola Laietània, CEIP Llorens Artigas, CEIP Lola Anglada, CEIP Ventos Mir i CEIP Gitanjali.

Col.laboradors: